1. Προετοιμασία

Η σημαντικότερη πτυχή της δημιουργίας ενός τεχνητού γρασιδιού με τα υψηλότερα πρότυπα είναι η προετοιμασία. Απλά δεν υπάρχει σύντομος δρόμος. 

Όταν το τεχνητό γρασίδι είναι εγκατεστημένο τις δικές μας προδιαγραφές και εγκεκριμένες μέθοδους, σας δίδουμε εγγύηση από 8 μέχρι 10 χρόνια αναλόγως φυσικά και των προδιαγραφών του κατασκευαστή.

2. Ποιότητα Συνθετικού χλοοτάπητα

Όταν μας αναθέσετε να εγκαταστήσουμε το συνθετικό γρασίδι, διασφαλίζετε ότι θα χρησιμοποιηθούν υψηλής ποιότητας υλικά. Κάθε δουλειά είναι μοναδική και αρκετοί βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν αυτά τα προϊόντα λαμβάνονται υπόψη, όπως για παράδειγμα:

  • Σταθεροποίηση εδάφους
  • Αποχέτευση 
  • Φινίρισμα στις άκρες
  • Απαλότητα τάπητα
  • Φθορά - παιδιά, κατοικίδια ζώα
  • Ασφάλεια και ανθεκτικότητα

3.Προδιαγραφές Εγκατάστασης

Η διαδικασία που ακολουθούμε κατά την εγκατάσταση ξεκινά από την προετοιμασία της βάσης. Αυτή διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση όμως σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει αφαίρεση φυσικού χορτοτάπητα ή άλλων εμποδίων, αφαίρεση χωμάτων και τοποθέτηση ειδικής άμμου (crushed stone) για να δημιουργηθεί μια σταθερή βάση.

Η εργασία αυτή είναι το Α και το Ω αφού διασφαλίζει μια απόλυτα επίπεδη επιφάνεια που θα αναδείξει τον τάπητα αλλά και θα εξασφαλίζει μέγιστη απορροφητικότητα νερού.

4. Τοποθέτηση

Αμέσως μετά γίνεται η τοποθέτηση του τάπητα. Αφού κοπούν τα κομμάτια, γίνεται συρραφή τόσο μεταξύ τους αλλά και περιμετρικά για να μην υπάρχει ενδεχόμενο μετακίνησης.

Ακολουθεί η γέμιση με ειδική χαλαζιακή άμμο για πιο φυσική όψη και ασφάλεια. 

5. Προσοχή στη λεπτομέρια

Αφιερώνουμε χρόνο για να επιμεληθούμε ως και την πιο μικρή λεπτομέρια.
 Τα τεχνητά σύνορα κόβονται σύμφωνα με το σχήμα του κήπου σας. Η ομάδα μας για την εγκατάσταση εξασφαλίζει ότι πι άκρες του γρασιδιού σας είναι συνεπείς και συνδυάζονται με οποιαδήποτε εμπόδια, όπως δέντρα ή πλακόστρωτα. Η κοπή του χλοοτάπητα πρέπει να γίνει σωστά από την πρώτη φορά για να μην υπάρχει απώλεια τάπητα και η λεπτομέριες είναι ζωτικής σημασίας για να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

6. Καθαριότητα

Θέλουμε φεύγοντας να αφήσουμε το χώρο σας καθαρό και όμορφο για να μπορείτε να τον απολαμβάνεται για πολλά χρόνια. 

Μαζεύουμε όλα τα χώματα, κομμάτια κλπ γιατί θέλουμε να χαρείτε το γρασίδι σας μόλις τελειώσουμε.